Första besöket

Första gången du kommer gör vi en ordentlig undersökning och tar de röntgenbilder som behövs, vi tar även bort tandsten om du så önskar. Vid undersökningen får du veta hur din mun och dina tänder mår. Vi går igenom vilken behandling som behövs och de alternativ som finns. Givetvis får du med dig ett kostnadsförslag där du kan se hur mycket behandlingen kostar. Vi svarar gärna på frågor det handlar ju om dina tänder och din mun! Undersökningen tar ca 40 minuter.

Undersökning
Röntgenbilder
Konsultation
Kostnadsförslag

Rammsy

Teamet*

Våra behandlingar

Allmäntandvård

Till allmäntandvård räknas: - förebyggande tandvård som t ex behandling med fluor, tandstensbortagning - lagningar - rotbehandlingar - tandborttagningar - behandling av tandlossningssjukdomar


Implantat

Saknar du en eller flera tänder är implantat det som mest liknar en "vanlig" tand. Vi kan ersätta hela käkar, eller en enstaka tand. Behandlingen fungerar på det viset att en skruv att titan bildar en ny "rot" som vi sedan fäster en krona på. Den sitter lika bra som en vanlig, frisk tand livet ut.

Protetisk behandling

Till protetisk behandling räknas bland annat kronor, broar och proteser. Kronor och broar görs oftast helt i porslin. Vi brukar använda oss av typen E-max samt Zirkonium som är väl beprövade material.


Tandblekning

Att bleka tänderna hos en tandläkare går snabbt och är väldigt effektivt. Vi har valt metoden med individuellt anpassade blekskenor och tandblekningsgel. Vi gör en mindre undersökning av tänderna innan behandlingen för att se om en blekning lämpar sig. Vi använder oss av Opalescence tandblekning