Våra behandlingar

All typ av allmäntandvård står på vår agenda. Vi erbjuder även implantatbehandling och tandblekning. Är det något som vi inte skulle klara av, ser vi till att du kommer till rätt specialist.

CLEAR CORRECT

Lorem ipsum dolore sit

The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English.

Våra behandlingar

Allmäntandvård

Till allmäntandvård räknas: - förebyggande tandvård som t ex behandling med fluor, tandstensbortagning - lagningar - rotbehandlingar - tandborttagningar - behandling av tandlossningssjukdomar


Implantat

Saknar du en eller flera tänder är implantat det som mest liknar en "vanlig" tand. Vi kan ersätta hela käkar, eller en enstaka tand. Behandlingen fungerar på det viset att en skruv att titan bildar en ny "rot" som vi sedan fäster en krona på. Den sitter lika bra som en vanlig, frisk tand livet ut.

Protetisk behandling

Till protetisk behandling räknas bland annat kronor, broar och proteser. Kronor och broar görs oftast helt i porslin. Vi brukar använda oss av typen E-max samt Zirkonium som är väl beprövade material.


Tandblekning

Att bleka tänderna hos en tandläkare går snabbt och är väldigt effektivt. Vi har valt metoden med individuellt anpassade blekskenor och tandblekningsgel. Vi gör en mindre undersökning av tänderna innan behandlingen för att se om en blekning lämpar sig. Vi använder oss av Opalescence tandblekning